Tecknat gruppavtal på digital-tv, bredband och telefoni från Com Hem

Tecknat gruppavtal på digital-tv, bredband och telefoni från Com Hem

with Inga kommentarer

Med start 1 januari 2017 gäller vårt avtal med Com Hem för digital-tv, bredband och telefoni.

Information från Com Hem

Digital-tv
Tack vare att din förening/fastighetsägare har valt att teckna avtal med Com Hem får du och alla andra som bor i din fastighet tillgång till några av Sveriges populäraste tv-kanaler i vårt paket TV-Bas som för närvarande omfattar följande kanaler:

Både innehåll och antal kanaler i abonnemanget kan variera över tid då kanaler tillkommer eller utgår. 160401 Se comhem.se för senaste uppdatering.

I gruppavtalet ingår också en digitalbox (man kan i vissa fall välja en tv-modul för tv med inbyggd digitalbox). Och vill du istället teckna ett större tv-abonnemang får du rabatt. Behöver du ett Syskonabonnemang för digital-tv på en annan tv, passa på att beställa det med.

Så här enkelt tar du del av Com Hems tjänster
För att kunna börja använda tjänsterna surfa in på comhem.se/gruppavtal och följ instruktionerna eller ring Kundservice för gruppavtal på telefon 0775-17 17 20.

Information om dina tjänster
Endast ett tv-abonnemang per hushåll kan rabatteras med gruppavtal. Du har tillgång till dina gruppavtalsförmåner så länge du bor kvar och avtalet mellan din förening/fastighetsägare och Com Hem gäller. Normal leveranstid efter att vi har fått din beställning är cirka en vecka. För mer detaljerad information och allmänna villkor för privatabonnemang besök comhem.se eller läs mer i avtalsvillkoren som kommer tillsammans med ditt välkomstbrev.

Är du redan kund hos Com Hem?
Om du har TV-abonnemang hos oss kan du självklart också ta del av rabatten. Den dras automatiskt av från dina kommande fakturor.

Bredband och telefoni
Genom att teckna ett Gruppavtal för föreningen/fastigheten utnyttjar ni kraften i gemensamma inköp och får en rejäl rabatt på tjänster från Com Hem.

Gruppavtalet innebär att varje hushåll i föreningen/fastigheten får följande:

  • Ett privatabonnemang på Bredband50(30–50Mbit/s). Denna tjänst lämpar sig utmärkt för dig där det viktiga är att surfa, göra bankärenden eller umgås med vänner på sociala nätverk och när du är den enda användaren. Då räcker detta bredband långt.
  • Trådlös router för bredband och telefoni.
  • 5 st e-postadresser

Du betalar inget till Com Hem för ovanstående tjänst, den ingår i din avgift till föreningen/din fastighetsägare. Och vill du teckna ett större bredbandsabonnemang får du förstås rabatt. Behöver du ett säkert skydd för alla enheter, Trygg Surf, passa på att beställa det med.

• Ett grundabonnemang på Telefoni Bas.

Så här enkelt tar du del av Com Hems tjänster
För att kunna börja använda tjänsterna surfa in på comhem.se/gruppavtal och följ instruktionerna eller ring Kundservice för gruppavtal på telefon 0775-17 17 20.

Telefoni
Telefoni Bas ingår utan abonnemangsavgift. Du betalar endast för de samtal du ringer. Ringer du mycket finns det tillval, Telefoni Plus och Telefoni Max, som går att beställa för att få lägre pris per minut på samtal. Mer information finns på www.comhem.se. Fullmakt för eventuell Nummerflytt (Portering) skickas separat till dig som beställer telefoni. Fakturering av samtalskostnader sker i efterskott. Vid betalning via pappersfaktura tillkommer ett tillägg på 45 kr/mån, debiteras ej vid elektronisk faktura eller autogiro.

Information om dina tjänster
Endast ett privatabonnemang per tjänst och hushåll kan rabatteras med Gruppavtal. Du har tillgång till dina Gruppavtalsförmåner så länge du bor kvar och avtalet mellan din förening/fastighetsägare och Com Hem gäller. Normal leveranstid efter att vi har fått din beställning är cirka en vecka. För mer detaljerad information och allmänna villkor för privatabonnemang besök comhem.se eller läs mer i avtalsvillkoren som kommer tillsammans med ditt välkomstbrev. Alla priser är per månad inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att förändra priser.

Är du redan kund hos Com Hem?
Om du redan idag har ett bredbandsabonnemang hos Com Hem kan du få rabatt på ditt befintliga abonnemang. Ring Com Hems Kundservice för beställning av Gruppavtal på telefon 0775-17 17 20 för att aktivera rabatten.